معنیه این که بازار فارکس دو طرفه است یعنی چه ؟ Long و Short

معنیه این که بازار فارکس دو طرفه است یعنی چه ؟ Long و Short

بازار دو طرفه در فارکس چیست ؟ آشنایی با معاملات Long و معاملات Short! بازار دو طرفه در فارکس (Two-Sided Market) چیست؟ توضیحی بر بازار دو طرفه در فارکس  ، مزایا و معایب بازار یک طرفه و بازار دو طرفه چیست؟ معاملات دو طرفه چیست؟ (توضیح عملی) انتهای سخن از بازار دو طرفه در فارکس ، بازار دو طرفه در فارکس با استفاده از نرخ برابری ارزی معاملات فروش در بازار دو طرفه فارکس :

 shl jvdnv

بازار دو طرفه در فارکس چیست ؟

با این تفاوت که بازار فارکس یک بازار دو طرفه است!!!

تعجب نکنید. اگر کمی صبور باشید معنی دو طرفه بودن بازار فارکس را خواهید فهمید.

همیشه به شکل سنتی ما انتظار داشتیم چیزی را بخریم و از افزایش قیمت آن سود کنیم! همیشه افزایش قیمت با شادی همراه بوده و کاهش قیمت با ناراحتی! اما این بار فرق می‌کند. شما می‌توانید از کاهش قیمت هم خوشحال شوید! در واقع شما در بازار فارکس می‌توانید از افت قیمت هم سود کنید.

به این معاملات معاملات Short (شورت) می‌گویند. اگر هم بخواهید از افزایش قیمت سود ببرید به آن معامله Long (لانگ) خواهیم گفت.

از این رو شما به خوبی در این بازار به صورت یک طرفه سود کسب کردید؛ اما در بازار دو طرفه شما می‌توانید از سقوط قیمت طلا هم سودآوری داشته باشید؛ یعنی از نمادهای بازار دو طرفه این است که شما بر اساس پیش‌بینی نزول قیمت دست به معامله می‌زنید. این معامله در واقع یک قرارداد فروش است. شما می‌دانید که قرار است قیمت طلا از ۱۰ دلار به ۵ دلار سقوط کند. از این رو قراردادی تعیین می‌کنید که طی آن شما متعهد می‌شوید که طلا به قیمت ده دلار را به خریدار بفروشد.

پس وقتی قیمت طلا به ۵ دلار رسید، شما عملاً ۵۰ درصد سود در این قرارداد فروش خود خواهید داشت. این روند را باعث ایجاد بازار یک طرفه و دو طرفه شده است. سود در هر دو طرف بازار (در سقوط و صعود) از نمادهای بازار دو طرفه محسوب می‌شود.(در ادامه مقاله لیست جفت ارزهای فارکس را هم مطالعه کنید)

بنابراین در بازار دو طرفه در فارکس هم شما می‌توانید از افزایش قیمت‌ها سود ببرید و هم از سقوط آن‌ها! از این رو این بازار برای همیشه می‌تواند برای شما سودآور باشد. به شرطی که بدانید دقیقه چه‌کار می‌کنید و قرار است از کجا به کجا برسید. شاید این سؤال برای شما ایجاد شود که در معاملات دو طرفه در فارکس یا هر بازار دیگر آیا کسی پیدا می‌شود که خریدار این گونه قراردادهای فروش باشد؟ طبق آموزش معاملات دو طرفه باید گفت که بله! چرا که همان‌گونه که فردی در اوج قیمت حاضر به خرید سهام می‌شود، در حالت سقوط بازار نیز حاضر به بستن قرارداد فروش می‌شود.

این بازار دو طرفه در فارکس را جذاب کرده است. البته نقدشوندگی بالا جفت ارزها در بازار دو طرفه در فارکس می‌تواند مزید بر علت شود و عملیات قرارداد فروش را سریع‌تر وراحت تر کند؛ اما این تمام داستان نیست. هنوز مسیر ادامه دارد. در ادامه می‌خواهیم معاملات دو طرفه در فارکس را بیشتر بشناسیم.

آشنایی با معاملات Long و معاملات Short!

بازار فارکس یک بازار دو طرفه است. یعنی شما می‌توانید هم‌زمان از افت یا رشد قیمت سود کنید.

جالب است نه؟ در ابتدا، باید نوع معامله را انتخاب کنید: خرید (buy) یا فروش (sell)؟

اگر می‌خواهید خرید کنید (که در واقع به معنی خرید ارز پایه و فروش ارز مقابل است)، می‌خواهید ارزش یا قیمت ارز پایه افزایش یابد و سپس آن را با قیمت بالاتری به فروش برسانید که در اصطلاح تریدینگ، به این حالت “Long” یا موقعیت خرید گفته می‌شود.

اگر می‌خواهید ارز مورد نظر را به فروش برسانید (که در واقع به معنی فروش ارز پایه و خرید ارز مقابل است)، می‌خواهید ارزش ارز پایه کاهش یابد و سپس آن را با قیمت کمتری بخرید. در اصطلاح تریدینگ، به این حالت “Short” یا موقعیت فروش گفته می‌شود.

آشنایی و آموزش رایگان تحلیل تکنیکال مقدماتی

انتهای سخن از بازار دو طرفه در فارکس

به طور کلی می‌توان گفت که بازار دو طرفه در فارکس از خاص‌ترین و جذاب‌ترین بازارهایی است که هر انسان و سرمایه‌گذاری دوست دارد در آن حضور داشته باشد. در واقع در این بازار دو طرفه در فارکس هرچه قدر که تحلیل شما بیشتر و بهتر باشد سودآوری شما نیز بیشتر است. سهم های بازار دو طرفه اصولاً نقد شوندگی بسیار بالاتری دارند.

ازاین‌روست که بازار دو طرفه در فارکس کمتر دچار رکود و یا حباب می‌شود. اگر یادتان باشد بازار بورس ایران چند وقتی را درگیر حباب و چند وقتی را درگیر رکود بود، به خاطر این‌که مانند بازار دو طرفه در فارکس نیست و نمی‌تواند سهامداران را راضی به خرید سهم‌هایی کند که در حال سقوط هستند.

از این رو اگر می‌خواهید همیشه در سود باشید، بازار دو طرفه در فارکس را آموزش ببینید و وارد آن شوید. شما می‌توانید موفق شوید اگر خودتان بخواهید، بازار دو طرفه در فارکس منتظر شماست.

معاملات دو طرفه چیست؟ (توضیح عملی)

به عنوان آموزش معاملات دو طرفه بهتر است مثالی عملی‌تر از بازار دو طرفه در فارکس بزنیم. فرض کنید شما می‌دانید که در بازار دو طرفه در فارکس یا سایر بازارها سهمی مانند اپل قرار است از ۹۰ دلار به ۶۰ دلار برسد. از این رو با کارگزار خود تماس می‌گیرید و درخواست قرض ۱۰۰ سهم اپل می‌کنید.

این سهم‌ها را شما نمی‌خرید بلکه آن‌ها را قرض می‌گیرد. از این رو هزینه‌ای برای آن‌ها پرداخت نمی‌کنید. شما این ۱۰۰ سهم را در قیمت ۹۰ دلار می‌فروشد و حساب شما به‌اندازه ۹ هزار دلار شارژ می‌شود؛ اما شما حق برداشت از این پول را نخواهید داشت. حال چند ماه گذشته است و قیمت اپل به ۶۰ دلار رسیده است. حال شما به خرید ۱۰۰ سهم اپل باید قرض خود را به کارگزاری پرداخت کنید. در این حالت شما ۶ هزار دلار هزینه می‌کنید در حالی که حساب آزاد شده شما ۹ هزار دلار خواهد بود. در این حالت شما از بازار دو طرفه در فارکس سود برده‌اید.

این مثال عملی از بازار دو طرفه در فارکس به عنوان آموزش بازار دوطرفه بورس می‌تواند محسوب شود. در واقع شما در بازار دو طرفه در فارکس کار خاصی انجام نمی‌دهید. تعدادی سهامی را که می‌دانید سقوط قیمتی خواهد داشت را قرض می‌گیرد و آن‌ها را در بازار می‌فروشید. هزینه فروش شما مادامی که سهم های بازار دو طرفه (همان سهم مذکور) را به حساب کارگزاری یا بروکر برنگردانید بلوکه خواهد ماند. توصیه میکنم  برای معامله گرموفق شدن این مطلب را بخوانید “یک معامله گر موفق چه زمانی نباید تریدر بکند ؟

حال شما در زمان سقوط بازار هر وقت که احساس کردید بهترین زمان خرید می‌باشد به تعداد قرض خود سهام خریداری می‌کنید و با بازگشت آن به بروکر هزینه بلوکه شما آزاد می‌شود. در این نوع بازار دو طرفه در فارکس سود شما در سقوط بیشتر بازار است! البته باید تحلیل درستی از بازار وجود داشته باشد و البته آموزش بازار دوطرفه بورس می‌تواند شما را برای این نوع معاملات در بازار دو طرفه در فارکس آماده کند.

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

دسته بندی ها

آخرین دیدگاه ها

    تبلیغات