آشنایی و آموزش رایگان تحلیل تکنیکال مقدماتی

آشنایی و آموزش رایگان تحلیل تکنیکال مقدماتی

آشنایی و آموزش رایگان تحلیل تکنیکال مقدماتی

آموزش تحلیل تکنیکال صفر تا صد رایگان

به بررسی یک موضوع واحد به صورت همه جانبه و کامل و همچنین، مورد بحث قرار دادن عوامل موثر بر آن موضوع را تحلیل می‌گویند. تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) علمی برای پیش‌بینی رفتار نمودارها در آینده با استفاده از اطلاعات گذشته یک دارایی است. تحلیل تکنیکال با تمرکز بر داده‌ها و نمودارهای یک بازار، الگوها و روند‌های قیمتی آن را شناسایی می‌کند تا به کمک این اطلاعات به پیش‌بینی قابل اطمینانی از آینده بازار مورد نظر دست یابد.

تحلیل تکنیکال طلا
تحلیل تکنیکال طلا لایو بازار

 با ارزوی موفقیت و

فهرست مطالب

دو نوع کندل وجود دارد؛ کندل سبز (صعودی)، کندل قرمز (نزولی).

دقت داشته باشید که قیمت باز شدن و بسته در کندل سبز و قرمز جابه جا می شود زیرا هنگامی که کندل باز می شود، اگر قیمت به سمت بالا حرکت کند و بالاتر از قیمت ابتدایی بسته شود ، کندل سبز خواهد بود، زیرا قیمت افزایش یافته و صعودی شده است. اگر قیمت به سمت پایین حرکت کند . پایین تر از قیمت ابتدایی بسته شود، کندل قرمز خواهد بود، زیرا قیمت کاهش یافته و نزولی شده است.

فاصله بین قیمت اولیه و پایانی را بدنه کندل می گویند. و نواحی ای که از سمت بالا پا پایین، قیمت به آن جا رفته و بسته نشده و به سمت پایین یا بالا برگشته است را سایه گویند ( اگر قیمت به سمت بالا برود و برگردد، سایه بالایی؛ اگر قیمت به سمت پایین برود و برگردد، سایه پایینی گویند). سایه ها نشان از نوسان قیمت است.

اندیکاتور ها و اسیلاتور ها

اندیکاتورها در واقع ابزارهایی هستند که با اعمال یک ‌سری روابط ریاضی مشخص، روی قیمت یا حجم معاملات یا هر دو شکل می‌گیرند و از آن‌ها برای هشدار، پیش بینی و تایید تحلیل استفاده می‌شود.

حتما بخوانید :

انواع نمودار و مفاهیم پایه‌ تحلیل تکنیکال

آشنایی با اندیکاتورهای مختلف به تحلیلگران کمک می‌کند تا سرعت و دقت تحلیل‌های خود را افزایش دهند. اندیکاتورها را می‌توان جهت تولید سیگنال خرید و فروش مورد استفاده قرار داد، البته نیازی به استفاده از همه‌ اندیکاتور‌ها نیست، بلکه تعدادی را می ‌توان انتخاب کرد که برای تصمیم ‌گیری بهتر در معاملات مفید هستند. این اندیکاتور‌ها اغلب به صورت ترکیبی با یک ‌دیگر استفاده می‌ شوند.

اندیکاتور ها دارای انواع مختلفی هستند که به طور خلاصه به دو دسته اندیکاتور و اسیلاتور ها تقسیم می شوند؛ اندیکاتور ها، شاخصی هستند که بر روی نمودار قیمت قرار می گیرند و رفتار قیمت را مورد بررسی قرار می دهند جهت تشخیص روند فعلی و آینده قیمت؛ اسیلاتور ها، شاخصی هستند که در زیر نمودار قیمتی قرار می گیرند و کاربرد اصلی آن تشخیص محدوده اشباع خرید و فروش است.

در تصویر بالا مشاهده می کنید، از طریق نوار بالایی سایت tradingview (تریدینگ ویو)، گزینه Indicators  را بزنید، نام اندیکاتور مورد نیاز خود را جستجو کنید.

خط روند

یکی از ابزار ها برای اینکه بفهمیم در حال حاضر، بازار په روندی دارد؟ و یا اینکه چه زمانی ممکن است شاهد تغییر روند باشیم، خط روند است. خط روند به دو حالت صعودی و نزولی رسم می شود که حالت صعودی آن، برای روند صعودی و با متصل کردن حداقل دو کف قیمتی که دومی بالاتر از اولی است، رسم می شود. حالت نزولی، با وصل کردن حداقل دو سقف قیمتی که دومی پایین تر از اولی است، رسم می شود.

الگو های کلاسیک

روند قیمت در نمودار های قیمتی، یک سری رفتار های مشخصی دارد که در طول تاریخ تکرار می شوند، این رفتار های تکراری قیمت، شکل ها و الگو های مشخصی را می سازند که به آن ها الگو های کلاسیک گفته می شود؛ الگو های کلاسیک دارای دو حالت بازگشتی (مانند سر و شانه، الگو کف و سقف دو قلو و…) و ادامه دهنده (مانند مثلث ها، کنج ها و…).

لینک های مفید : اموزش تحلیل تکنیکال فارکس    –    اخبار تازه   –  تحلیل تکنیکال  –  تحلیل بورس ایران

فیبوناچی

یکی از ساده ترین و در عین حال کاربردی ترین ابزار ها در تحلیل تکنیکال، فیبوناچی است؛ فیبوناچی دنباله از اعداد ادامه‌دار (…،۰،۱،۱،۲،۳،۵،۸،۱۳،۲۱،۳۴) است که توسط لئوناردو فیبوناچی (Leonardo Fibonacci) کشف شد. اعداد فیبوناچی با صفر و یک شروع می‌شود و در آن به جز دو عدد اول، عدد بعدی از مجموع دو عدد قبلی بدست می‌آید.

ابزار فیبوناچی یک سری  درصد ها را به ما می دهد که قیمت ممکن است به آن ها واکنش نشان دهد، از مهمترین درصد ها می توان به ۳۸%  و ۶۱%  اشاره کرد. برخی از مهم‌ترین ابزارهای فیبوناچی عبارتند از:

فیبوناچی دو نقطه ای  Fibonacci Retracement (RET)

فیبوناچی سه نقطه ای  Fibonacci Extension (EXT)

و….

در تصویر بالا مشاهده می کنید، از نوار کناری سایت tradingview ( تریدینگ ویو)، گزینه دوم، می توانید انواع ابزار فیبو را ببینید که اولی فیبوی دو نقطه و دومی فیبو سه نقطه ای است.

انواع سبک های تحلیل تکنیکال

به طور کلی یک سبک در تحلیل تکنیکال وجود دارد که به بررسی رفتار قیمت می پردازد (price action)، پس براساس آن سبک های مختلفی توسط اساتید مشهور ارایه شد مانند سبک RTM، ICT، الیوت، ال بروکس، لنس بک و… که شما می توانید براساس شخصیت، علایق و توانایی های خود، یکی از آن ها را انتخاب کنید.

سخن پایانی

در این مقاله از سام تریدر سعی شد شما را با تحلیل تکنیکال آشنا کنیم، اجزای آن را بررسی کنیم و در نهایت برخی از سبک های مهم آن را به شما معرفی کنیم، برای اینکه بتوانید یک تحلیل گر تکنیکال شوید، ابتدا باید تسلط کافی بر روی اجزای آن داشته باشید و سپس بر اساس علایق و توانایی های خود، اقدام به یادگیری یکی از سبک های آن کنید، به یاد داشته باشید، تما سبک ها وجه اشتراک هایی با یک دیگر دارند اما در عین حال هم هر سبکی ویژگی های خاص خود را دارد و مقایسه آن ها با یک دیگر منصفانه نیست.

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

دسته بندی ها

آخرین دیدگاه ها

    تبلیغات